dimarts, 29 d’abril del 2014

Handmade Festival Barcelona: La crònica


Normalment quan vas d’expositor en una fira no pots “cultivar” amistats ni visitar gaire els estands ni fer gaire res… Com a molt, al migdia, si tens alguna estona més tranquil·la fas una petita pausa per fer un mos i dones un cop d’ull a les novetats.


divendres, 25 d’abril del 2014

Discover Girona - Descobriu Girona


Aquest dies de festa ens hem passejat per Girona. Pels que la coneixeu no calen paraules, pels que no la coneixeu tant; només us puc dir que és altament recomanable.

Girona ha sabut conservar la seva essència, ciutat moderna i carismàtica on el barri vell atura el temps i et porta als carrerons estrets, empedrats i plens de racons per descobrir.

Aquests dies en família hem passejat pel barri vell, la muralla, la catedral, el call jueu i fins i tot hem fet la visita en trenet ;-o)

Hem vist els manaies abillats com els antics legionaris romans i també els encaputxats... la meva filla gran va dir que feien por; ens vam saltar la processó que les nenes no haguessin entès...


Us deixo algunes fotos dels racons que hem vist i de les descobertes que hem fet.

**

We have spent a week in Girona for Easter. For those who know already Girona no words are needed, for those who don’t know much about Girona; I can only say a visit is highly recommended.

Girona has preserved its essence but it is also a charismatic modern city where the old district “stops time” and takes you through the narrow, cobbled streets full of places to discover.

These days we’ve been walking through the Old town, the old city wall, the cathedral, the Jewish quarter and even we did a sightseeing tour on the train ;-o)

We've seen legions of Ancient Roman soldiers (manaies) and the penitents (encaputxats) in the processions ... my daughter said they were scary; so we skipped the procession that girls wouldn’t have understood...

I leave you some pictures of places we've seen and discoveries we made.


La catedral/Cathedral



dijous, 24 d’abril del 2014

Handmade Festival Barcelona 25, 26 i 27 d'abril del 2014


Aquest cap de setmana ens veiem al Handmade Festival
  el 25,26 i 27 d'abril del 2014 de 10:00 a 20:00h
  al Palau 2 i la Plaça de l'Univers del Recinte de Montjuïc.
Seré a l'estand del Sants Paperets 

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ

**

This weekend we have a meeting at the Handmade Festival
the 25th, 26th and 27th April 2014 from 10:00 to 20:00h
at the Hall 2 and Plaça de l'Univers at the Montjuïc Venue.
                               We will meet at the Sants Paperets stand!
 
 FIND ALL THE INFORMATION HERE

dijous, 17 d’abril del 2014

Felt stitched envelope tutorial - Sobre de feltre amb repunt de festó



Avui us porto un DIY relacionat amb les postals de ganxet i les postals brodades. Em vaig inspirar fullejant un exemplar de 91 magazine (veure el meu post aquí)

**

Today I bring you a DIY post related to crochet postcards and embroidered postcards. I was inspired by reading through an issue of 91 magazine (see my post here)




dimarts, 15 d’abril del 2014

History of Granny Squares - L'origen dels Granny Squares

A granny square is a piece of square fabric produced in crochet by working in rounds from the center outward. Granny squares are traditionally handmade. They resemble coarse lace. Although there is no theoretical limit to the maximum size of a granny square, crocheters usually create multiple small squares (called "motifs") and assemble the pieces to make clothing, purses, Afghan blankets, and other household textiles.

**

Els Granny squares o quadrats tradicionals són una peça de ganxet teixida treballant en voltes del centre cap a fora. Aquests quadrats fets a mà s’assemblen a l’encaix. Encara que no hi ha un límit teòric per la mida màxima d'un quadrat, es solen crear diversos quadres petits (anomenats "motius") i s’acoblen les peces per fer la roba, bosses, mantes i altres tèxtils per a la llar.



dijous, 10 d’abril del 2014

Paper doll DIY - Nina de paper



Today I post a DIY I did at school when we were learning body parts. In class we also used this paper human figure for drawings. And indeed, it was a multipurpose one to dress up and play... and so many things.

After an internet search I found a website for personalized paper dolls; custom-made to look like you and I thought I could make one for my girls to dress it up and my little girl will also learn body parts. So far I could not find any ready to be personalized, they were all either dollies or animals… and I was looking for something more looking like as a simple human figure I did one for myself ...

Here are the building steps: 

**

Avui us porto un DIY que em recorda quan jo era petita i a l’escola vam fer un ninot articulat quan estudiàvem les parts del cos. També el fèiem servir per dibuix. I de fet, va ser un ninot multi usos… i per vestir i per jugar…etc.

I fent cerca per internet vaig veure una webd’una noia que fa ninots articulats de paper personalitzats i vaig pensar que en podia fer un per les meves nenes i que el vestissin com feia jo i així a la petitona també li serviria per aprendre les parts del cos. Com que no en vaig trobar cap que em fes el pes, vaig buscar una figura humana i el vaig fer jo mateixa…

Aquí teniu els passos per la construcció:



dijous, 3 d’abril del 2014

How to stitch stationary – Tutorial per brodar targeta



Today I share with you an inspirational DIY stationary tutorial I saw in a magazine. After some research, here is the result!

**
Avui us porto un tutorial DIY que vaig veure en una revista per fer targeteria. Vaig fer una mica de cerca i aquí en teniu el resultat!


dimarts, 1 d’abril del 2014

Free online crafts magazines - Revistes online de manualitats gratuïtes


Avui us porto una selecció de revistes online de manualitats, malgrat que, hi ha més d’un motiu per afirmar que normalment les revistes que es compren o bé al quiosc o bé en subscripció són millors que les revistes gratuïtes on line; es solen argumentar raons estètiques i de forma: és millor llegir en suport paper, la maquetació i fotografia sol ser millor en les revistes de pagament, la qualitat dels continguts és per norma general més elevada en les edicions de pagament...etc.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...