dijous, 27 de febrer del 2014

The New Crochet by Marion Madel - Curso de crochet

Enllaçant amb el post de dimarts, avui toca donar la explicació i opinió personal sobre un altre llibre de ganxet; “Curso de crochet: aprende en 25 lecciones de Marion Madel.




Estèticament és un llibre senzill i preciós pel seu contingut fotogràfic i que convida a comprar-lo. Els diners en aquesta compra, però, els dono per ben invertits!!

Tal i com anuncia el producte, es tracta de vint-i-cinc lliçons per aprendre a dominar les regles indispensables del ganxet; els termes específics, les abreviatures i els símbols, els sis punts bàsics, els augments i les disminucions, els punts d'encaix i teixir en rodó.

Igual que el llibre de la Erika Knight, aquest també està estructurat en dos apartats. Primer s’exposen tots els aspectes essencials del crochet. Presenta els tipus de filats i les seves cures, les agulles i la resta de materials. Hi ha també explicacions sobre les abreviatures i símbols més habituals. Aquest apartat inicial acaba amb el primer punt i amb com començar i acabar una filera.

A la segona part, hi ha les 25 lliçons; dividides en conceptes: els sis punts bàsics, disminuir i augmentar, els punts d'encaix, i, finalment, teixir en rodó. A cada lliçó s’exposa un tema i es proposa un o més projectes. L’explicació de les tècniques i punts és amb tires de fotografies pas a pas i en general fàcils d’entendre.

El que més m’ha agradat d’aquest llibre és que ja es proposa un projecte a partir d’un punt tan senzill com la cadeneta, de manera que amb la noció més bàsica ja pots crear. A més, crec que es fa una bona associació de tècniques i la seva immediata aplicació en projectes; aquest punt potser està una mica menys desenvolupat en el llibre “Taller de ganchillo”; on els projectes van al final de totes les explicacions i mostres i queden més apartats dels conceptes.

És clarament un llibre indispensable per qui es vulgui endinsar en aquest món i crec que els dos llibres, tan aquest com el de “Taller de ganchillo” es complementen per donar una visió i coneixements molt complerts i bons del ganxet.

**

Continuing with the Tuesday Post about crochet books, today I wish to share with you personal opinions and explanation on another crochet book, "Crochet Course : 25 Lessons” by Marion Madel .

Aesthetically it is again a simple and beautiful book, with high quality photographic content. Money on this purchase, however, is well spent!

It is twenty-five lessons book to learn how to master the essential rules of crochet; specific terms, abbreviations and symbols, six basic stitches, increases and decreases, laces and crochet in circle.

Like the book of Erika Knight, this is also divided into two sections. First one about all the essential aspects of crochet: Yarns and their care, needles and other materials. There are also explanations of common abbreviations and symbols. This section ends with the first starting stitch and how to start and end a row.

In the second part, there are 25 lessons, divided into concepts: six basis stitches decrease and increase, laces, and finally weaving round. Each lesson introduces an issue and proposes one or more projects. The explanation of the techniques and stitches with strips of photographs done step by step are generally very easy to understand.

What I liked about this book is that it proposes a project from very basic stitch; chain, so that with the most basic concept you can start creating. It has also a good very association with techniques and its immediate implementation projects; this issue is perhaps somewhat less developed in the book "crochet workshop" by Erika Knight, where projects were at the end of all the explanations and samples.


In my opinion, it is clearly an essential book for those who look for some more knowledge about crochet and I think the two books together, "crochet workshop" and this one, give a very good complete vision and knowledge of crochet.

Fonts/Sources: 
http://lamaisonbisoux.wordpress.com/2014/01/30/curso-de-crochet/

AQUÍ TENIU UN TASTET DEL LLIBRE - A PREVIEW







































5 comentaris:

  1. Moltes gràcies, crec que el compraré. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'encantarà segur en tots els aspectes! Ja m'ho diràs :-P

      Elimina
  2. Respostes
    1. Hola Eva, jo vaig comprar el llibre a la llibreria Pati de llibres de Sant Cugat, però si no vius a Sant Cugat, tens les dades del llibre per demanar-lo a la primera foto del post 😉

      Elimina
    2. Hola Eva, jo vaig comprar el llibre a la llibreria Pati de llibres de Sant Cugat, però si no vius a Sant Cugat, tens les dades del llibre per demanar-lo a la primera foto del post 😉

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...