dimarts, 29 d’octubre del 2013

El món en fotografies - The world in images : Josef Koudelka

Avui inicio una nova secció de Fotògrafs. M’agradaria ensenyar-vos i inspirar-vos amb l’obra de personatges referents de la fotografia.

Avui començaré per Josef Koudelka que és un fotògraf txec nascut el 1938 i nacionalitzat francès, especialitzat en fotografia de carrer.

Es va donar a conèixer gràcies a les seves fotografies de la ocupació de Praga pel Pacte de Varsòvia el 1968; els negatius van sortir de contraban i van arribar a mans de l’agència Magnum.

Anteriorment havia fet una extensa recopilació de la vida dels gitanos de Romania.

Us deixo les imatges impressionants!

Us agrada la nova secció? Teniu algun interès especial? Podeu deixar els vostres comentaris que sempre seran benvinguts. Gràcies!!

**
Today I start a new Photographers section. I would like to show and inspire you with the work of relevant figures in photography.

I will start by Josef Koudelka known by his photographs recording the military forces of the Warsaw Pact as they invaded Prague in 1968. Koudelka's negatives were smuggled out of Prague into the hands of the Magnum agency.

Previously he had finished a project related the life of gypsies in Romania.

I show you these awesome pictures!


Do you like the new section? Do you have any special interests? Your  comments are always welcome. Thank you!


1 comentari:

  1. Holaa, com que estic a la feina, m'ha estat impossible, per raons de configuració poder veure les imatges. Segur que seran com tu bé dius, impressionants. Quant pogui a casa, les miro. Un petonet!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...